Serangan perisai tenggiling sunda vs orang utan Sumatera - Xeno (Siri x-venture dunia haiwan III, 2021)
Serahkan pada yang terbaik! Itulah yang diberitahu pada Pasukan X-VENTURE sejurus sampai ke hampung Taz. Namun apa berlaku apabila yang terbaik daripada terbaik muncul? Siapakah manusia haiwan dan menjadi punca kekacauan dalam hutan? Taz di dalam dilema jika pilihannya akan dianggap pengkhianat! Bagaimana mereka menanganinya?