Bergelut bawah air kurita raksasa pasifik vs ikan gergaji - Slaium (Siri x-venture dunia haiwan III, 2021)
Jake, Loius dan ahli X-Venture berusaha untuk menggagalkan aktiviti pemburuan haram tetapi mereka bertembung dengan Neptune Field yang terkenal. Mereka bergabung untuk mencari haiwan yang 'diculik' hingga sampai ke lokasi terakhir... kapal perjudian! Mampukah mereka melumpuhkan operasi haram ini?