Pembela unggu griffin - Clay (Siri x-venture kronikal naga II, 2021)
Dalam mengejar masa untuk merawat Yuna yang sakit, keadaan menjadi lebih sukar apabila Remy dibawa angin ribut aneh. Soft dan Todd pula berdepan dengan puak biawak. Mampukah pemburu naga mencari jalan menyelesaikan segala masalah dengan bantuan PEMBELA UNGGUL?!