Jadikan aku pelindungmu - Miss Cactus (Suara Hati Publication, 2020)
"Kalau betul kau sayangkan aku, aku nak kau hadir masa hari pernikahan aku. Lagipun, kau mesti nak tahu siapa bakal madu kau." Kejam!!! Itulah yang Bunga rasakan. Hanya kerana tidak mampu melahirkan zuriat, Hadif tegar menduakan dirinya atas sokongan Umi Habibah. Di saat badai melanda, muncul seorang lelaki misteri dalam hidupnya. "Attaf...." "Good. Remember my name, pretty?" Bunga takut menerima cinta Attaf kerana kekurangan yang ada pada dirinya. Maka alasan demi alasan dicipta untuk membuatkan Attaf berhenti mengejar cintanya. "Saya dah buat pilihan. Saya hanya akan kahwin dengan The One Black." "Kalau macam tu saya akan rampas awak daripada dia." Di saat Bunga bersedia menerima Attaf, seseorang telah kehilangan nyawanya. Mampukah Attaf menjadi pelindung buat Bunganya? Siapa pula The One Black yang sering kali meniti di bibir Bunga?