Sabotaj - Rizal Ramli (Buku Mahakarya, 2022)
Takdir itu sangat kejam dan penuh rahmat dalam masa yang sama. Perjalanan empat sekawan, vigilante psikopat bertopeng, gadis mangsa culik dan ketua kumpulan kongsi gelap berjerait antara satu sama lain, dan akan berakhir dalam pertemuan yang penuh aksi dan kematian hanya dalam satu malam sahaja. Siva dan kawan baiknya diheret ke dalam konspirasi dunia jenayah yang penuh dengan darah, pembunuhan dan pengkhianatan. Christine diculik dan menjadi mangsa rancangan jahat musuh-musuh ayahnya. Daniel, waris tunggal kepada ketua kongsi gelap yang paling digeruni di KL mempunyai rancangan besar untuk empayarnya, dan dia sanggup melakukan apa sahaja untuk menang. Topeng Hitam, seorang vigilante psikopat nekad untuk memburu dan menghukum perompak, pembunuh dan perogol tanpa rasa belas kasihan. Untuk terus hidup, mereka perlu menipu, bertempur dan membunuh. Adakah mereka semua akan terselamat sebelum menjelangnya waktu pagi?