Psikopat nirwajah - Osman Deen (Patriots Publishing, 2021)
Langsuir, seorang pembunuh bersiri di bandar Rebung Utama berasa tercabar apabila Bayan, seorang lagi pembunuh dengan kuasa luar biasa muncul di bandar itu dan merampas perhatian masyarakat daripadanya. Langsuir bertekad untuk memburu susuk misteri itu dan menumpahkan darahnya! Pada masa yang sama, Inspektor Syaaban menghidu sesuatu yang aneh dalam kejadian pembunuhan bersiri yang sedang berlaku di bandar Rebung Utama. Memori lalu bersama Geng Wira Kumbang bermain semula di fikiran. Mungkin sebenarnya suspek yang dicari lebih dekat dari yang disangkakan. Tetapi, bagaimana mayat tidak berwajah akan membuka cerita?