Rumah sejuta buku Goodreads Malaysia - Nor Azzah Momin; Nisah Haron; Najibah Abu Bakar (JT Publishing House Sdn Bhd, 2023)
Rumah Sejuta Buku menampilkan sekumpulan bibliofil berkongsi pengalaman mereka dalam membina perpustakaan idaman hati. Keunikan dan kreativiti tersendiri sangat memberi inspirasi buat semua pencinta buku untuk membina sudut bacaan mengikut cita rasa dan impian di hati, di rumah sendiri.