SAAT KIAMAT MENGHAMPIRI - Adnin Roslan (Sentap Press Sdn Bhd, 2022)
Kiamat adalah sesuatu yang pasti. Ia adalah satu rukun iman yang wajib diyakini oleh semua orang mukmin. Hampirnya kiamat, adalah sesuatu yang Allah dan rasul telah peringatkan dari dahulu lagi. Namun persoalannya, bilakah kiamat akan hadir? Apakah tanda-tandanya? Apakah persediaan untuk menghadapinya? Sejauh manakah dahsyatnya kiamat ini? Apakah yang perlu kita lakukan andai bertemu saat mengerikan itu? SAAT KIAMAT MENGHAMPIRI, adalah buku lengkap berkenaan kronologi tanda kecil dan tanda besar kiamat. Juga, buku ini menjawab fakta-fakta dan ramalan palsu tentang kiamat, menghuraikan dengan jelas tentang segala peristiwa yang bakal berlaku diakhir zaman, fitnah dan godannya, bagaimana ingin menanganinya, dan banyak lagi. Buku yang sarat dengan tafsir, hadith dan pandangan ulama' muktabar bagi menerangkan kepada semua tentang bagaimana sifat sepatutnya bagi seorang mukmin dalam berinteraksi dengan kiamat.