Tiada mausoleum buat Mussolini - Bintang Kartika 1991- (Puisi dalam kotak, 2016)
Tiada mausoleum bagi Mussolini setelah ideologinya mengeras sebengis kapak, mengayau sulur-sulur nalar dan naluri. kaum buruh terus ditindas dan dibunuh kapitalis yang tumbuh.