Strategi rahsia China gerak 100 tahun atasi Amerika Syarikat - Pillsbury, Michael 1945- (IBDE Ilham Sdn Bhd, 2022)
Dengan menelaah pelbagai karya sejarah dan sastera klasik China serta wawancara para negarawan dan pembelot, Michael Pillsbury mengingatkan Amerika bahawa adikuasa itu sedang menjalinkan hubungan dengan pihak yang salah. China adalah gunting dalam lipatan yang cuba untuk menggantikan Amerika sebagai pemimpin dunia. Negara Komunis itu licik. Mereka tidak tergesa-gesa dalam "larian" mereka, sentiasa menghitung setiap langkah dan terus menyembunyikan matlamat jangka panjang yang mereka rancang sejak 100 tahun lalu.