ExceLib 2022 Kepimpinan Pustakawan Dalam Era VUCA : Kompilasi Artikel Terpilih - Noorhidawati Abdullah; Muhammad Akmal; Khasiah Zakaria (Penerbit UTHM, 2023)
Kompilasi artikel ini membincangkan isu-isu berkaitan kepimpinan generik dan fungsian yang perlu diberi perhatian oleh pengurusan tertinggi perpustakaan bagi memperkasakan peranan Ketua Pustakawan dan Timbalan Ketua Pustakawan dalam mendepani perubahan ekosistem pendidikan tinggi yang sangat dinamik dan mencabar.