Lelaki yang hidup 21 hari - AJ Abdullah (Kadokawa Gempak Starz, 2020)
Bagaimana jika suatu hari muncul lelaki misteri menawarkan perkhidmatan agar si dia jatuh hati pada kau dalam tempoh kurang 21 hari. Tanpa sebarang bayaran wang ringgit? Cukup hanya dengan semangkuk sambal udang terung. Kau terima ke? "And what if kalau aku tolong kau tackle awek tu?" Sekali lagi langkahku terhenti. Otak cuba analisis sesuatu yang buat bibirku sedikit tersenyum sekali gus hilangkan segala amarah yang tadinya menggunung. Seriously?" Cerita ini mungkin bukan kisah luar biasa yang korang selalu bayangkan. Mungkin ada yang bahagia dan mungkin ada yang mati pada penamatnya. Ini adalah kisah Amin Anwar dan lelaki yang hidup untuk 21 hari.