Politik rahmah asas-asas politik Islam kontemporari (ILHAM BOOKS, 2018)
Buku ini mampu untuk mengisi ruang kosong dalam kalangan pembaca di Malaysia Muslim baik Non-Muslim untuk melihat dengan pandangan yang baru terhadap Malaysia baru yang sudah berubah kepimpinan. Siasah Islam yang baru perlu diperkenalkan kepada semua agar semua peringkat dapat merasai nikmat keadilan dan kasih sayang di atas muka bumi ini.