50 talian hayat buat suami & isteri - Harlina Halizah Siraj; Anwar Fazal (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2022)
Buku kecil ini sarat dengan mutiara kata dan saranan berguna khususnya buat suami dan isteri yang mahu melihat masa depan yang lebih cemerlang dan harmoni. Banyak nasihat yang diwariskan dan diperturunkan daripada dua generasi penulis ini kepada pasangan yang sedang berhadapan dengan konflik dan pertelingkahan dalam hubungan seharian. Selamat melayari bahtera perkahwinan yang badainya tidak mampu dijangka tanpa ilmu, pengalaman, kesabaran dan pergantungan pada Tuhan. Insya-Allah, sampai ke pengakhiran; syurga yang didambakan.