Hai diri, kamu kuat! - Balqis Shahidi (WhiteCoat Group Sdn Bhd, 2022)
Kehidupan adalah sebuah pengembaraan dan kita adalah pengembara di bumi Tuhan. Mencari redaNya, itulah tujuan segala tujuan. Walau beribu jalan berliku yang harus ditempuh, jasad dan jiwa tetap terus ampuh, tidak mudah lumpuh. Teruskan sahaja melangkah & jangan pernah menyerah. Hai diri, kamu kuat! Semoga tiba ke destinasi yang dituju; bahagia dunia & akhirat.