Kepimpinan Pustakawan Dalam Era VUCA Kompilasi Tugasan Peserta - Nor Edzan Che Nasir; Shamila Mohamed Shuhidan (ExceLib 2022, 2023)
Program ini telah berjaya menghasilkan lapan laporan berdasarkan pengetahuan, pengalaman dan perancangan yang akan dilaksanakan di perpustakaan universiti awam. Peserta dibimbing oleh fasilitator yang terdiri daripada Mantan Ketua Pustakawan dan Ketua Pustakawan Universiti Awam dalam menghasilkan laporan yang boleh dijadikan rujukan oleh perpustakaann dalam memenuhi keperluan pengguna, meningkatkan 'user engagement' serta menyokong pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan di universiti.