PENGURUSAN TINGKAH LAKU KANAK-KANAK AUTISME Panduan untuk Golongan Profesional dan Ibu Bapa - Normah Che Din; Noh Amit (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2019)
Buku PENGURUSAN TINGKAH LAKU KANAK-KANAK AUTISME ini memberikan panduan dan pendedahan tentang kaedah penilaian dan mendiagnosis autisme serta intervensi modifikasi tingkah laku dengan langkah atau prosedur yang terperinci untuk meningkatkan kemahiran komunikasi, kemahiran interaksi sosial. Selain itu, kaedah pengurusan tingkah laku kanak-kanak autisme turut diperincikan.