Tenang, kita ada al-Quran - Hafizul Faiz (JT Books PLT, 2022)
Ketika dunia menekan kita dari pelbagai arah, al-Quran datang menawar cara untuk menyerah. Ketika dunia memaksa kita untuk menjadi terlalu penduli dengan semua hal dan peristiwa, al-Quran datang membimbing kita untuk bertenang, dan cintailah diri sendiri sedalamnya. Ketika dunia menjadi tidak adil, al-Quran memberitahu kita bahawa ketidakadilan di dunia hanya boleh dipatahkan oleh keadilan di syurga. Ketika dunia menyuruh kita berlumba-lumba, al-Quran menyuruh kita untuk berehat dan percaya dengan takdir yang telah disusun buat kita. Begitulah, sesakit apa pun dunia menampar kita, Tenang, Kita Ada al-Quran!