Anomali - Syafiq Aizat (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Ini kisah tiga orang manusia. Seorang boleh baca fikiran. Seorang pernah menewaskan Krampus. Dan seorang lagi pernah berdepan dengan beberapa entiti dari alam lain. Mereka, dan beberapa orang lain harus bersatu untuk menyiasat satu kejadian anomali, yang lebih aneh daripada kejadian-kejadian yang pernah mereka hadapi sebelum ini: kemunculan sejenis entiti yang boleh mengawal dan menjatuhkan hukuman kepada manusia, dan mengaku dirinya sebagai Tuhan. Sekali lagi Fa'iq kena selamatkan orang, Dani perlu menyiasat, dan Iskandar harus berhadapan dengan entiti baru. Namun... Adakah 'sekali lagi' itu akan menjadi kali terakhir buat mereka?