Nirnama himpunan hikayat Tanah Semenanjung - Hilal Asyraf 1989- (Hilal Asyraf Resources, 2023)
Nirnama: Himpunan Hikayat Tanah Semenajung merupakan prekuel kepada Novel Nirnama sebelum ini. Karya ini membawa pembaca menelusuri 19 hikayat yang terpisah tetapi saling berkait. 19 hikayat ini tertumpu kepada watak-watak dan peristiwa yang pernah dinyatakan di dalam Novel Nirnama, tetapi dengan latar masa sebelum berlangsunya kejadian bagai yang diceritakan dalam Novel Nirnama. Pembaca akan dibawa menelusuri kisah-kisah seperti bagaimana Jagat Suci mula bersihir, hari-hari awal Adiwaja menempuh hidup sebagai insan cacat, Tuha dan Taming Sari, Kasturi menjadi laksamana termuda Semutar Putih, Jebat dan Tanggang, Nadim di Perkampungan Medini, pertelingkahan Santubong dan Sejinjang, Nirnama saat pertama kali bertarung dengan wakil dari Indera Kayangan, dan beberapa cerita yang akan membuatkan para pembaca menyelam lebih dalam ke alam karya Nirnama ini.