Warkah nabawi buat orang yang stress - Mohd Sukki Othman Dr. 1974-; Mohamad Zaini Yahaya Dr (Rimbunan Islamik Media Sdn. Bhd., 2020)
Stres adalah salah satu penyakit yang perlu ditangani dengan menggunakan kaedah-kaedah kerohanian. Dengan mengamalkan amalan-amalan kerohanian menurut 'dos-dos' yang dicadangkan di dalam buku ini, dengan izin Allah SWT, jiwa kita akan tenang dan segala faktor stres tidak akan menggugat ketenangan tersebut. Oleh itu, bersangka baiklah dengan Allah SWT, dan kita akan menerima segala ketentuan-Nya. Sebenarnya sesuatu yang Allah SWT tentukan untuk kita, itulah yang paling terbaik. Maka, Warkah Nabawi Buat Orang Stres ini sangat sesuai untuk dijadikan panduan kepada sesiapa yang mengalami stres. Buku ini mengandungi hadis-hadis nabawi yang menghadirkan nilai-nilai murni dan memberikan pengajaran yang lebih efektif buat orang yang mengalami tekanan stres.