Kata-kata yang muncul di cermin kumpulan puisi - Hidayyah AT Mizi (Penerbitan Kata Pilar (M) Sdn Bhd, 2021)
Sebuah cermin tergantung di dinding, kita renung sedalamnya: kata-kata apakah yang muncul dalam fikiran wajah kita yang terpantul saat itu? Hidayyah AT Mizi membawa cetusan kritikan sosial sehinggalah remuk-redam cinta dan rindunya yang terdalam. Segalanya lunak terpantul dalam setiap halaman naskhah sulungnya ini.