PROGRAM LATIHAN BOLA SEPAK BERORIENTASIKAN PENDEKATAN TAKTIKAL 'TIKI TAKA' DALAM PEMBENTUKAN MODUL PEMBANGUNAN BOLA SEPAK - Mat Berahim (Tesis, 2018)
Kajian ini bertujuan mengenalpasti dan membandingkan kesan penggunaan Pendekatan Taktikal M-HLmat yang menerapkan Pendekatan Taktikal 'Tiki Taka' terhadap pemain bola sepak bawah 15 tahun.