Surat untuk Azazil - Osman Deen (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2021)
Malik merupakan seorang pelajar yang telah menangguhkan pelajaran untuk menjaga ayahnya yang terlantar sakit kanser. Setelah berbulan menjaga ayah dan tidak mempunyai teman untuk bercerita, Malik telah mula menulis surat kepada Azazil untuk meluahkan segalanya. Di dalam surat pertama, Malik telah menyatakan niat untuk membunuh ayahnya. Tanpa dia ketahui, surat yang dia selitkan di celah sebuah buku sampai kepada seorang gadis bernama Kuntum, merentasi ruang dan masa.