BAHASA dan ISU-ISU SOSIOBUDAYA - Zulkifli Salleh (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2019)
Buku ini boleh dijadikan asas oleh para sarjana untuk menjalankan kajian seterusnya, yang lebih ilmiah sifatnya. Satu kajian yang mampu memberikan kesegaran dan kedinamikan terhadap dunia bahasa.