Elitis - Nor Azida Ishak (Buku Fixi Sdn Bhd, 2023)
Siapa sangka Danielle diterima masuk ke Duke's College yang elit itu. Semuanya atas budi Uncle D. Tapi yang tak bestnya, dia kena berdepan dengan Hunter yang kekwat nak mampus! Entah macam mana dia nak sesuaikan diri dengan Hunter dan gengnya yang kaya level petik-jari-semua-boleh-dapat tu. "Jangan naif sangat, boleh tak? Kau ingat, bila dapat melepak dengan geng Hunter tu, diorang akan terima kau masuk dunia diorang? Kau sedar tak, kita langsung tak setaraf?" "So, kau nak cakap apa sekarang?" "Aku nak bagi kau sedar. Bila-bila masa aje, diorang boleh campak kau macam kain buruk. Percayalah, sebab aku dah banyak kali terkena. Aku dah masak dengan perangai orang macam ni. Depan cakap baik tapi belakang, diorang kutuk macam kita ni tak ada maruah!" Danielle bingung. Antara kehidupannya dahulu dan dunia yang baru ditempuhnya, bolehkah dia bertahan?