Elite bunian api bukit tengkorak - Sabrina Ismail (Bookiut, 2019)
Raed, seorang remaja dari alam bunian, sedang menyamar sebagai mata-mata di alam manusia. Dia telah diberikan misi khas untuk menyelamatkan satu kebakaran hutan yang besar daripada berlaku. Rose dan Rhu, dua kadet terbaik Elite Bunian, telah dihantar untuk membantu Raed. Keadaan menjadi sukar, apabila Raed mendapat tahu kebakaran itu berpunca daripada syarikat milik Encik Amir, bapa angkatnya di alam manusia. Mampukah Raed, Rhu dan Rose menyelesaikan misi mereka?