Boba girl - Sabrina Ismail (Bookiut, 2020)
Kedai teh boba itu memang wujud! Aku sudah minum dan rasai sendiri kesedapannya, percayalah.... Kawan-kawanku semua tidak percaya. Mereka kata itu semua hanya halusinasi dan jiwaku sedang kacau. Gerai itu tidak pernah wujud, apatah lagi teh boba yang aku katakan sangat sedap itu. Kata mereka lagi, ini semua hanya cerita rekaan semata kerana aku mahukan cerita panas untuk melonjakkan bilangan pengikutku di media sosial. Ya Allah, aku tidak cukup kreatif untuk mengada-adakan cerita fiksyen begitu.... Aku mungkin sedikit nakal, tetapi aku bukan seorang PENIPU! Eh, awak! Awak yang sedang membaca! Awak percayakan saya, bukan? Saya tidak gila. Itu semua betul! Tolonglah percaya.... -Nazarina Yusuf-