Penerbangan terakhir MH370 & MH17 - Azharuddin Abdul Rahman Dato' Sri (Patriots Publishing Sdn Bhd, 2022)
Misteri kehilangan MH370 masih lagi menghantui rakyat Malaysia. Kehilangan pesawat tersebut diratapi oleh setiap lapisan masyarakat. Ketika rakyat Malaysia masih lagi menunggu dengan sabar khabar berita itu, satu lagi tragedi terus menggegarkan negara. Kali ini berkenaan Pesawat MH17 yang telah ditembak di suatu sudut langit Eropah. Ratusan nyawa lagi diragut dalam nahas pesawat tersebut. Lantas, kedua-dua tragedi tersebut meninggalkan tanda tanya. Apa sebenarnya yang telah berlaku kepada kedua-dua pesawat itu? Ada teori konspirasi, ada teori geopolitik, malah timbul pelbagai hipotesis. Tetapi tidak salah jika kita semua ketahui sendiri daripada mantan Ketua Pengarah Penerbangan Awam Malaysia yang mengetuai siasatan awal; dan juga yang bertanggungjawab mengetuai operasi mencari dan menyelamat berkaitan dengan nahas. Ada riwayat yang mahu didendangkan beliau berkaitan dua tragedi itu yang anda tidak mungkin dapat di tempat lain.