Elite bunian tragedi sungai Kim Chi - Sabrina Ismail (Bookiut, 2022)
Daniel, seorang remaja dari alam manusia ditangkap oleh bunian dan mendapat tahu sesuatu yang dahsyat akan berlaku. Demi dendam seseorang yang telah disakiti, Sungai Kim Chi telah dicemari dengan bahan toksik yang amat membahayakan. Raed, seorang kadet Elite Bunian berjuang dengan segala upaya untuk menghentikannya. Mampukah Raed menyelamatkan sungai dan orang ramai yang terjejas dengan tragedi ini sebelum terlambat?