Leluhur - Arman Jazee (Alaf 21 Sdn Bhd, 2023)
Kematian demi kematian. Mangsa dibunuh satu per satu dengan kejam. Tubuh mangsa dirobek, jantung, hati dan darah mangsa hilang. Negara dilanda keributan. Inspektor Damia ditugaskan untuk menyiasat dan menangkap pembunuh kejam itu. Malangnya, semua siasatan membawa ke jalan buntu. Tekanan semakin hebat. Inspektor Damia mula meragui kemampuannya. Kemunculan lelaki misteri membuka lembaran baru. Barulah dia sedar musuhnya bukan pembunuh, biasa tetapi musuh yang datang ratusan tahun dahulu. Siapakah susuk yang berusia ratusan tahun itu? Kenapa dia memburu mangsanya? Apakah kaitan lelaki misteri itu dengan Inspektor Damia?