Kampus - Syafiq Aizat (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
25 tahun lalu, kampus itu pernah dikejutkan dengan serangan Krampus. Budak-budak nakal akan mendapat ranting lidi dan batu arang sebelum nyawa mereka diragut makhluk itu - yang dikatakan bertanduk, bermata merah, warnanya hitam dan taringnya terjojol. Kini, makhluk itu kembali untuk memburu mangsa seterusnya. Dani, ketua kolej yang baru, yakin bahawa kejadian itu merupakan satu agenda. Agenda apa? Dia pun tak tahu. Dia cuma tahu ada agenda. Kenapa makhluk tu kembali? Apakah dosa warga kampus itu sehingga mengundang kemunculan Krampus itu semula? Dan adakah makhluk itu benar-benar wujud? Atau sekadar...