Diari tadabbur dahsyatnya kiamat tadabbur bersama Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang - Muhammad Ikram Ab Rahman; Tasneem Zainol; Maziah Hasan; Ahmad Muhaimin (Pustaka Permata Ummah, 2021)
Diari Tadabbur: Dahsyatnya Kiamat merupakan sebuah buku kerja yang memuatkan 13 sesi tadabbur al-Quran yang dipimpin oleh Dato' Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi bin Awang. Keseluruhan sesi merangkumi perbahasan tiga buah surah yang menyatakan perihal Hari Kiamat. Setiap sesi akan membahaskan tema tertentu sesuai dengan huraian ayat. Menariknya pada kali ini pihak penerbit berusaha menghidangkan pengenalan ringkas dan inti sari ayat merujuk kepada beberapa buah kitab tafsir.