Tentang dewasa - Hafizul Faiz (Tentang Kita Empire, 2023)
Kita tidak pernah memilih mahu mendewasa bagaimana, tapi ternyata kita tetap saja dewasa. Jika ditanya apa yang paling mendewasakan kita, jawabnya mudah, air mata. Kita membuang banyak air mata untuk akhirnya tiba di titik ini, di titik untuk tersenyum sahaja saat mengenangkan luka-luka lama.