34 SENI MENCAPAI KEMUSTAJABAN DOA - Muhammad Fahmi Rusli (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2021)
Allah SWT bukan sahaja menuntut kita para hamba-Nya untuk berdoa. Bahkan Dia juga turut memberikan jaminan bahawa doa-doa tersebut akan dimustajabkan. Dalam masa yang sama, agama kita banyak memberikan isyarat berkenaan dengan seni-seni yang boleh diaplikasikan dalam ibadah berdoa. Karya ini dihasilkan dengan tujuan untuk memberikan pencerahan kepada umat Islam berkenaan dengan petunjuk-petunjuk dan seni yang disebutkan di dalam Al-Quran dan juga Al-Sunnah dalam proses berdoa. Ini meliputi penelitian yang mendalam berkenaan dengan lafaz-lafaz doa yang dibaca oleh para anbiya' serta isyarat-isyarat yang diperoleh daripada doa mereka. Semoga para pembaca dapat mengambil faedah-faedah yang disebutkan di dalam karya ini, seterusnya mengamalkan seni-seni berdoa yang dinyatakan tatkala berdoa memohon hajat kepada Allah SWT.