Penjara 2 nafas istidraj - Najmi Fetih (Koleksi tarbiah sentap, 2022)
Berkaca mata Rid apabila teringatkan sahabat baiknya dahulu. Tergelak kecil Ridwan apabila teringat tindakan bodohnya. Ya, dia seorang yang sangat baran suatu ketika. Diimbau kembali dalam fikirannya saat dia memarahi Mahdi. Kini, tinggal dia sendiri. Apa dia mampu kekalkan dirinya yang sekarang seperti dahulu? Senyuman di bibirnya hilang. Kini, dia sendirian menempuh alam university. Teman sebiliknya bagaikan langit dan bumi jika mahu dibandingkan dengan teman lamanya di matrikulasi. Andai dulu dia pernah menjadi seorang sahabat yang dikejutkan untuk solat subuh berjemaah di masjid, kini dia pula mengambil tugas tersebut. Namun, ia tidaklah semudah yang dia sangka. Ditambah pula dengan 'sumpahan' yang kini kembali. Apa dia kuat untuk tempuh sendirian?