Entiti - Syafiq Aizat (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Sebagai pelajar baru di sekolah, banyak benda baru yang dia perlu cari. Seperti kawan baru, makwe baru, sumber inspirasi baru dan gaya hidup baru. Namun, benda baru lain pula yang dia jumpa: sebuah buku lama yang membawa dia untuk belajar ilmu-ilmu baru. Buku yang sarat dengan cara-cara memanggil hantu, menjampi, dan maklumat tentang hal mistik yang tidak pernah dia tahu. Pada masa yang sama, dia juga telah menarik perhatian si pemerhati yang baru. Menyedari yang dia dan orang di sekelilingnya dalam bahaya, Iskandar perlu menemukan jalan untuk menyelamatkan semua orang. Mampukah dia menyorok daripada entiti yang dia sendiri tak nampak?