Hologram - Syafiq Aizat (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Sambungan novel bestseller SONOGRAM. Idris nak menyelongkar kejadian silam, tapi masa hanya bergerak ke hadapan. Oleh itu, dia mencipta program hologram yang membolehkan dia mengawal ektoplasma untuk ulang semula peristiwa-peristiwa yang pernah terjadi pada tempat dan masa yang dikehendakinya. Pencarian itu bagaimanapun telah menarik perhatian benda lain. Semestinya, tak ada apa yang mudah. Sekali lagi dia terpaksa berhadapan dengan gangguan entiti misteri, PenKed, SCAM, perancangan ibunya, drama jiwa remaja, dan konflik dalamannya lagi.