Yang tertulis pergi - Farah Lee (Tentang Kita Empire, 2023)
Di dalam sebuah buku ini, seorang Farah telah mengabadikan semuanya; baik puisi lewat episod hidup yang perit, kata-kata lewat krisis emosi, dan catatan-catatan ringkas lewat perjalanan yang penuh debaran. Seorang perempuan mandiri, seorang pengembara, seorang aktivis, seorang ibu... dan sebuah buku.