Patah untuk tumbuh - Faraa Musa (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2022)
Ternyata beberapa tahun/bulan/hari kebelakangan ini cukup berat,ya? Telah banyak hal yang kita korbankan mulai dari ketenangan fikiran dan perasaan sehingga segala harapan dan segala keinginan yang selama ini kita idam-idamkan. Didewasakan oleh keadaan dan takdir bukanlah hal yang buruk, kerana dengan itu kita tahu sedih hanya sementara dan dari patah kita belajar untuk tumbuh. Hakikatnya, kita semua sedang sembuh dan tumbuh dari luka kita masing-masing. Buku ini bukan tentang hal-hal hebat yang kompleks, dan tidak juga mengisi pembaca dengan idea-idea baru yang gah. Cukuplah penulisan sederhana dari buku ini dapat menjadi penenang, penguat serta peneman ketika kalian menjalani hari-hari yang berat. Buku ini sebagai tempat teduh buat kalian sembuh dan bertumbuh. Buat kalian menyedari bahawa kita memang perlu patah untuk tumbuh. Semoga lekas sembuh dan bertumbuh sesungguhnya!