Kepemimpinan era moden - Khairunneezam Mohd Noor; Ong, Jessica Hai Liaw; Farhana Sabri; Khairunnisa Mardzuki (Penerbit UPNM, 2019)
Buku ini merupakan himpunan 10 artikel yang berteraskan dua fokus utama iaitu kepemimpinan dalam perspektif Islam dan perspektif pertahanan. Buku ini juga menterjemahkan kepentingan kepimpinan yang mapan dan kontemporari selaras dengan arus perkembangan semasa terutama berkaitan Revolusi Industri 4.0 dan perkembangan landskap sosioekonomi dan kemasyarakatan yang semakin mencabar dan tidak bersempadan . Semoga buku ini menjadi sumber rujukan kepada semua pihak terutama berkaitan cabang ilmu kepemimpinan dalam organisasi mahupun dalam kalangan masyarakat umum. Kepemimpinan harus menjadi suatu elemen yang mengikat hubungan baik antara semua pihak dalam sesebuah organisasi mahupun komuniti kemasyarakatan.