Hello, my twin! - Sharina Elisa (Bookiut, 2021)
Hana dan Risya, pasangan kembar tidak seiras. Bukan rupa mereka sahaja tidak sama, malahan sikap serta perwatakan mereka juga berbeza. Risya adalah pelajar harapan sekolah manakala Hana digelar si dungu yang hanya mahir dalam subjek yang melibatkan pengiraan. Kekurangan itu menyebabkan dia tercampak ke kelas belakang sehingga dicemuh oleh rakan-rakan Risya yang tidak pernah tahu bahawa kedua-dua beradik itu adalah kembar. Seorang di kelas atas dan seorang lagi di kelas bawah. "Kalau semua buku yang dibaca selama ini pandai bercakap, mungkin mereka marah saya asyik baca tetapi tidak faham-faham apa yang mereka cuba sampaikan. Mungkin juga ini takdir saya, takdir si dungu" Hana.