Kahwin, anda berani? - Sakinah Salleh (PTS Publishing House, 2017)
Berkahwin, Anda Berani? Kalau berani, sila jumpa Tok Kadi. Tetapi, berkahwin bukan sekadar soal jumpa Tok Kadi ataupun akad nikah sahaja. Bahkan, tentang apa yang bakal dialami selepas berumah tangga. Buku ini mempersembahkan realiti sebenar asam garam yang berlaku dalam alam rumah tangga. Turut dikongsi inspirasi kekeluargaan serta info fiqh penting yang boleh dijadikan motivasi, buat bekalan bakal pengantin mahupun pasangan yang sudah berkahwin, sebagai panduan bersama.