1+1=27 fiqh imam makmum - Basri Ibrahim al-Azhari (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2022)
1+1=27. Ajaibnya matematik dalam solat berjemaah. Apabila 1+1 bukannya menjadi 2, sebaliknya 27 kali ganda pahala terhasil. Seorang individu hanya memerlukan seorang sahaja makmum ataupun imam untuk mewujudkan solat berjemaah dan mendapat pahala jauh berganda berbanding solat bersendirian. Buku ini bukan sekadar membicara berkenaan fiqh solat, iaitu fiqh solat berjemaah, fiqh imam, dan fiqh makmum. Ia juga menjawab persoalan dan isu-isu yang menjadi tanda tanya masyarakat mengenai solat berjemaah menurut ulama empat mazhab dengan huraian yang mudah difahami.