Kartini memori - Tembakau (PTS Publishing House Sdn. Bhd., 2021)
Kartini Memori menghimpunkan koleksi Kartini. Kartini Kembali, dan tambahan bonus yang dijelmakan sebagai Kartini Akhirnya? (Finale) yang mengandungi pendedahan manuskrip awal komik Kartini, surat-surat cinta Tembakau, skrip Kartini The Movie, khazanah karya Tembakau, kronologi sejarah penerbitan Kartini, temu bual eksklusif dan banyak lagi.