Misi teroka angkasa - Afiq Salam (Boneybone Studio Sdn Bhd., 2021)
Fizi berjumpa kawan baru di angkasa lepas? Fizi menjumpai permainan realiti virtual (VR) yang disembunyikan oleh Aizad. Dia membuka kotak permainan itu dan teruja apabila mendapati ada program simulasi ke angkasa lepas. Dia memulakan program simulasi dan bertemu Al-M1S1, sebuah robot humanoid kecerdasan buatan (AI). Al-M1S1 berfungsi membantu Fizi mengembara ke lohong hitam yang paling hampir dengan Bumi, iaitu HR-6891. Mereka memulakan penjelajahan ke angkasa lepas dan menempuh banyak halangan sepanjang perjalanan ke lohong hitam.