Imam-imam yang benar - Abdul Latip Talib 1954- (Novel sejarah Islam, 2022)
Novel sejarah Islam ini berkisah tentang empat imam mazhab iaitu mazhab Hanafi, Maliki, Syafii dan Hanbali yang harus diketahui riwayat hidup mereka oleh umat Islam, terutamanya Ahli Sunah Waljamaah.