Komputer berhantu - Ain Maisarah; Aja Fazla (Siri seram, 2017)
Razali seorang pelajar skema, sering dibuli di sekolah. Tempatnya bersembunyi adalah makmal teknologi, menggunakan komputer paling tersorok antara semua. Lalu segala kecewa diluahkan dalam status-status media sosial. Tiba-tiba, dia menerima 'LIKE' oleh seseorang bernama Lisa. Itulah titik perkenalan dengan rakan mayanya. Razali semakin dipercayai gadis itu, siap diberi alamat rumah dan diserahkan gambar terbarunya! Lisa pula sebagai balasan, menghadiahkan coklat dan baju panas berwarna biru. Hubungan bertambah akrab sehinggalah Razali memberi cadangan mahu bersemuka.