Baca - Zaiton Abu Samah editor (Persatuan Pustakawan Malaysia, 2022)
Penerbitan buku Baca memperkenalkan perpustakaan dan Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) sekaligus mengangkat penglibatan dan kepentingan profesion kepustakawanan kepada masyarakat. Buku Baca ini merangkumi aktiviti anjuran PPM dan rakan kolaborasi semasa meraikan Kuala Lumpur sebagai Ibu Kota Buku Dunia 2020 (KLWBC 2020).