Panduan lengkap flipping rumah lelong - Mohd Safuan Abd Rahman (Mohd Safuan Abd Rahman, 2014)
Buku ini akan menumpukan kepada aktiviti flipping bagi hartanah lelong. Kenapa hartanah lelong? Flipping merupakan pelaburan yang menjadi piliham para pelabur hartanah kerana kemampuannya menghasilkan keuntungan yang besar dalam tempoh yang singkat. Setiap segmen akan dikupas dengan lebih mendalam di dalam buku ini. la kelihatan agak mudah, namun anda perlu mempelajari selok belok bagi setiap fasa tersebut supaya anda terselamat dari melakukan kesilapan-kesilapan yang besar dan sekaligus memaksimakan keuntungan dari setiap aktiviti flipping anda.